Welkom op de website van Meina’s 4takt wereld

Mijn naam is Sieger Meina en ben in mei 2009 Meina’s 4takt wereld begonnen. Meina’s 4takt wereld is een bedrijf welke gespecialiseerd is in 4takt brom- en snorfietsen. Het gaat hier vooral om klassieke Honda 4takt modellen en replica’s.

Tevens is Meina’s 4takt wereld dealer van het merk Skyteam. Skyteam maakt replica modellen van verschillende oude bromfietsen en rust deze allemaal uit met een 4takt blok welke een replica is van het blok wat oa onder een Honda SS50 werd gebruikt.

Ook voor onderhoud van uw Skyteam kunt u nu in het Noorden bij ons terecht.


Wie zijn wij:

In 1994 ben ik begonnen met een Honda SS50 en deze heb ik toen gerestaureerd, daarna volgden er meer, o.a. chaly en nog een paar SS50jes. Daarna heb ik enkele jaren actief mee gedaan aan bromfiets wegraces bij de SOBW op een Honda ss50, met als hoogtepunten een 4e plaats tijdens de 4 uurs races op het TT circuit Assen in de sport klasse. Het Nederlands kampioenschap van 1998 in de 4takt klasse welke uitkwam in de sportklasse.
In 1999 gestopt met racen maar niet met de hobby 4takt bromfietsen.


De winkel zal  langzaam worden gevuld en mocht u nog tips of ideeën hebben over de site, dan stellen wij het zeer op prijs dit van u te vernemen door middel van een e-mailtje.

 

Vriendelijke groeten,
Sieger Meina

 

sieger op honda ss 50a
Sieger op een Honda SS 50A